Csepel zöldövezeti és vízparti ékkövei

Eladó lakások Budapest 21. kerület

Szolgáltatások

BEVEZETÉS

Üdvözöljük ÚJ, eladó lakások 21. kerület honlapján, amit azért hoztunk létre, hogy az ügyfeleinknek még egyszerűbb legyen megtalálni álmaik otthonát. Lakás vásárlók többsége valamilyen módon ragaszkodik egy-egy kerülethez, és nincs idejük átnézni több száz duplikált hirdetést (nem ritka hogy ugyan azokkal a képekkel, de más-más áron) amit a franchise hálózatok hirdetnek az ingatlanos portálokon. Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, maximális figyelmet fordítva az ingatlant vásárolni szándékozó ügyfeleink véleményére, és észrevételeikre. Igyekszünk minél több kerületi információval ellátni a honlapra érkező Új látogatókat is, hogy teljes képet kapjanak a 21-ik kerületről, bízva abban, hogy hamarosan Őket is kerületi lakosként üdvözölhetjük. 

Általában az ingatlan a legértékesebb tulajdonunk, és életünk során csak néhány alkalommal kerülünk abba a helyzetbe, hogy döntenünk kell annak sorsáról. Ez általában életünk sorsdöntő változásaival van összefüggésben és a célunk mindig a lehetőségekhez képest az eddiginél kényelmesebb otthont találni vagy legalább olyat, mint az eddigi. A mi célunk, hogy ehhez a lehető legtöbb támogatást nyújtsuk és az ügyfeleink számára segítsünk megtalálni a lehető legjobb megoldást. A lakás vagy más ingatlan eladása illetve vétele során biztosítjuk a ügyvédi hátteret, hogy az ingatlan adás-vétel teljes körű, hatékony és etikus legyen.

  CÉLKITŰZÉSÜNK!  

Célunk, hogy adatbázisunk 21-ik kerületi összes eladó lakását, irodáját, üzletét illetve egyéb ingatlanát tartalmazza, ezért szünet nélkül gyűjtjük az újakat. A folyamatos frissítés miatt nem fordulhat elő, hogy régi, már aktualitását vesztett hirdetésekre pazarol időt és érdemes akár naponta szétnézni az újonnan piacra került ingatlanok között, hiszen lehet, hogy most hirdettük meg álmai otthonát. Munkatársaink hatékony segítséget adnak irodáink bármelyikében.

  LAKÁS ÉS INGATLAN ADÁS-VÉTEL ETIKUSAN!  

Arra törekszünk, hogy, ügyfeleink a lehető legelőnyösebb üzletet kössék meg a közreműködésünkkel. Értékesítőink kivétel nélkül ingatlan értékesítő és értékbecslői szakvizsgával rendelkeznek és a saját területüket úgy ismerik akár a tenyerüket, így hiteles, kielégítő információt tudnak nyújtani a kiválasztott, megvásárolni kívánt lakás, vagy ingatlan infrastruktúrájával kapcsolatosan is. Üzletpolitikánkat az átláthatóság és megbízhatóság jellemzi. Ügyelünk rá, hogy ügyfeleinket megvédjük a csalóktól.

  OTTHONT TEREMTÜNK!  

Tegyen próbára minket, legyen Ön is az elégedett Ügyfeleink egyike!vissza