Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 21. kerület

Eladó Ipari terület Gyártelep

Budapest XXI. kerület, Gyártelep
Eladó Ipari terület
Központi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Ipari terület
  • Ár:36.300.000 Ft
  • Lakóterület:300 m2
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Állapot:Felújítandó
  • Parkolás:Benne van az árban
  • Hivatkozási szám:AV-XXI-066
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információk



Azonosító: AV-XXI-066


Eladó egy kiváló lehetőség Csepel Művek területén, a XXI. kerületben! 
Felújítandó, ám hatalmas potenciállal rendelkező ipari terület várja új tulajdonosát, amely ideális raktárként vagy műhelyként funkcionálhat. A 115 négyzetméteres ingatlan három belső szinttel rendelkezik, megfelelő teret biztosítva az üzleti tevékenységek számára.
Az ingatlan földszintje 3 méter belmagasságú, míg a további szintek 2 méteres belmagassággal rendelkeznek. A rendelkezésre álló terület lehetőséget teremt a kreatív belső kialakításra és az üzleti igények maximális kielégítésére. A jelenlegi állapot lehetővé teszi a felújítást és az ingatlan személyre szabását a tulajdonos igényeinek megfelelően.
Az ingatlanban már rendelkezésre áll villany, és a jelenlegi tulajdonos szívesen segít a víz bevezetésében is, így a működéshez szükséges infrastruktúra könnyedén kiépíthető.
A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, és Csepel Fémmű területén tulajdonhányad is vásárolható, ami további lehetőségeket nyújt az ingatlan terjeszkedésére és fejlesztésére.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját vállalkozását vagy raktárát megvalósíthassa ezen az ipari területen! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg, hogyan válhat ez az ingatlan a jövő üzleti sikereinek alapjává!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.